Husets Kör ger P.L.O.T., premiär 9/3 2024

P.L.O.T.

plausibelt, lögnaktigt, otroligt trovärdigt

Hur många berättelser finns det? 

Kanske får du svaret i vår föreställning där körsång blandas med gestaltningar på scen i olika former. Vi gör en resa bland berättelser, som manar till eftertanke, men också skratt. Musikaliskt bjuder vi på en blandad kompott där Laleh, Benny Andersson och Mikael Wiehe samsas med opera, musikal och spirituals. 

Biljetter: www.kulturcentralen.nu

Plats: MAF scen 3, Spångatan 20

Tack kära publik och God Jul!

Tack kära publik för att ni kom och och gjorde Husets Körs föreställning Julefrid & Julfritt den 9-10/12 så trevlig och rolig!

Nedan ser ni några foton från föreställningen samt en länk till Youtube där det finns en inspelning av föreställningen. Nu tar kören paus över helgerna och drar igång med nya krafter i januari igen. Vi söker nya medlemmar, f.a. herrstämmorna. Är du intresserad av att testa att sjunga i HK, hör av dig!

/

JULEFRID & JULFRITT med Husets Kör

Välkomna till en härlig konsert med Husets Kör under ledning av Sara Ekdahl!

Några längtar efter julsånger med mys och tända ljus. Andra vill bort från julstressen och drömmer om solsemester. Husets kör blandar, som vanligt, friskt mellan musikstilar och bjuder på en föreställning för alla smaker. Lägg sedan till ett rafflande quiz och att vi bjuder på vin/alkoholfri dryck under pausen, och vi tror att du får en härlig stund i decemberstressen.

Tid och plats: 9/ 12 kl 19 och 10/ 12 kl 16 på MAF Scen 3, Spångatan 20 i Malmö!

Biljetter bokas via Kulturcentralen: https://www.kulturcentralen.nu/evenemang/julefrid-julfritt-med-quiz

Välkomna på melodikryss med Husets Kör!

Sista helgen i mars bjuder vi under ledning av Sara Ekdahl på rafflande melodikryss-spänning på

MalmöAmatörteaterforum (MAF) Scen 1, N. Skolgatan 10 A i Malmö

Följande föreställningar finns att välja på:

Fredagen den 25 mars kl 18 – AW. Vi bjuder på vin/ alkoholfri dryck och snacks

Lördag den 26 mars kl 17 – AS (=after shopping). Vi bjuder på vin/ alkoholfri dryck och snacks

Söndag den 27 mars kl 14 – AC (after church). Vi bjuder på fika & kaka

Väl mött!

Biljetter bokas via Kulturcentralen. www.kulturcentralen.nu. Tel nr 040-10 30 20, eller chansa på biljetter vid dörren (Swish)

Husets Kör – håller i och håller ut och ser framåt mot bättre tider!

År 2020, pandemins år blev en rejäl utmaning för kören, precis som för alla andra körer. Repor i vår vanliga replokal var inte längre möjligt. Inga konserter kunde fullföljas. Men vi finns kvar! Under våren och sommaren experimenterades det med både parkrepor och trädgårdsrepor. Det gick jättebra ända till hösten gjorde entré med regn och rusk. Vi hade väldig tur som då fick tillgång till en stor kyrka i centrala Malmö där vi kunde fortsätta att repa med rejäla Covid-säkra avstånd. Medhörning var förstås en utmaning – men vi kunde trots allt träffas och sjunga tillsammans. Men sedan kom restriktionerna i november med samling om max 8 personer inomhus. Då blev det tvärstopp. Men… skam den som ger sig – det blev istället ett litet digitalt projekt av Good Song av Salem Al Fakir, som publicerats på YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=IcaBJRbAi_k

Nu är vi en bit in i 2021 och stora körteaterprojekt känns fortfarande vääldigt långt borta. Men, vi ser med tillförsikt på framtiden trots allt! Vårkonsert i slutet på maj 2021 ligger i planen , liksom ytterligare ett digitalt projekt. Så fort restriktioner släpps så återvänder vi förstås till den stora kyrkan för att repetera tillsammans igen på onsdagkvällarna. Låter detta intressant så söker vi fler nya medlemmar som älskar att sjunga. Välkommen! Se info under kontakt. /

Trädgårdsrepa med HK

HKs Covid-säkra alternativa replokal